FEBRUARI - MENU
OP ZATERDAG SERVEREN WE ENKEL HET 5 GANGEN MENU
SINT-JAKOBSNOOT
LICHT VERWARMDE CARPACCIO - CHILI EN LIMOEN
LANGOUSTINES 2 MAAL
MEDAILLONS, OOSTERS GETINT - PANKOKRUIM EN TOMATENCHUTNEY
SKREI
SAUS VAN GEROOKTE PALING - KRUIDENOLIE
JONGE EEND
GEKARAMELISEERDE JUS MET GEPEKELDE CITROEN - KNOLSELDERCRÈME
PASSIE IJS
MERINGUE - COULIS VAN CHOCOLADE EN FRAMBOOS
EN/OF
ENKELE KAASJES VAN HIER EN ELDERS
KAAS IPV DESSERT 8
EXTRA GERECHT KAAS 15
4 GANGEN : 72 / 3 GLAZEN WIJN 28
5 GANGEN : 90 / 4 GLAZEN WIJN 37
LIEVER PER GLAS:
ZOET 9 / WIT VANAF 8 / ROSE 8 / ROOD VANAF 9